Ik specialiseer me al jaren in gezichts- en lichaamsverzorging en ik breid die kennis door de jaren heen altijd verder uit. Door die achtergrond en ervaring, zie ik ook direct welke behandeling iemand nodig heeft. Er zijn vele verschillende behandelingen waarover ik u graag informeer.

Schoonheid zit weliswaar van binnen, dat weten we allemaal, maar de buitenkant een handje helpen kan geen kwaad. Een mooi en verzorgd uiterlijk doet heel veel voor het zelfvertrouwen en de uitstraling van een vrouw”

Speciale behandelingen

MICRODERMABRASIE

€ 72,50

Microdermabrasie is een ontspannende mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert.De doorbloeding verbetert, waardoor uw huid gladder aanvoelt en egaler oogt.

MABEL PLUS

€ 85,= Kuur 5 behandelingen € 382,50

De Mabel Plus radiofrequentiebehandeling is een regelrechte verjongingskuur: een behandeling die uw huid spectaculair verstevigt en de aanmaak van collageen bevordert.

COAGULATIE

15 minuten € 35

Het principe maakt gebruik van trillingen met een zeer hoge frequentie die een warmte effect veroorzaken, het lokaal opwarmen van het adertje. Door deze opwarming stollen de eiwitten en verdwijnt het adertje.

VIP TREATMENT

€ 82,50

Tijdens een heerlijk voetbad met essentiële olie worden uw schouders, nek en bovenrug gemasseerd.
Vervolgens gaat u een ontspannen en intensieve behandeling voor het gezicht, hals en decolleté ervaren

MICRONEEDLING

€ 82,50

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne littekens. Bovenal voor de versteviging van uw huid.

LYMFEDRAINAGE, PRESSOTHERAPIE

€47,50 Kuur 10 behandelingen € 427,50

Pressotherapie maakt gebruik van een technische behandelmethode die de circulatie in lymfe- en bloedvaten efficiënter maken, waardoor deze continu de huidoneffenheden zoals cellulite, lokale vet- en vochtophoping bestrijden.

Overige behandelingen