Producten

Nicoline is inmiddels gespecialiseerd in de microdermabrasie en Mabel Plus Bodycontouring. Hieronder vind je wat meer informatie over deze 2 behandelingen en bijbehorende producten. Natuurlijk kunt u altijd langskomen of bellen voor meer informatie of kom het gewoon zelf een keer ervaren!

Mabel Plus

De meest spectaculaire niet-chirurgische techniek in de wereld van de schoonheid.

Gezichts- en decolleté behandeling
Het ouder worden van de huid begint met fijne gezichtsrimpeltjes die worden veroorzaakt door een verlies van collageenvezels en een afname van de productie van nieuw collageen door de fibroblasten. De Mabel Plus radio frequentie technologie zorgt voor opwarming van de verschillende huidlagen, waardoor de huid weer strakker wordt, de elasticiteit van de huid verbeterd en de collageen vezels krimpen (onmiddelijke verstrakking). Uw huid ziet er zichtbaar jonger uit. De warmte stimuleert ook de aanmaak van nieuw collageen. Het gehele proces neemt verscheidene weken tot maanden in beslag en zorgt voor een lange termijn effect van de huidverstrakking.

Bodycontouring
Effectieve behandeling van de plaatselijke vetophopingen. De vetcellen geven een deel van hun inhoud vrij (smelten) en worden kleiner. De Mabel Plus maakt de huid gladder, strakker en vermindert daarnaast ook de lichaamsomvang. Met de Mabel Plus kunt u rekenen op een ontspannen, pijnloze behandeling met resultaat.

Zeer geschikt als behandelmethode voor:

 • Huidversteviging

 • Afname cellulitis

 • Reductie plaatselijk vet

 • Collageen aanmaak

 • Body contouring

 • Strea reductie

 • Face lifting

 • Anti aging

Microdermabrasie

Microdermabrasie is één van de top behandelingen bij Beauty – Line by Nicoline omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om je huid een flinke boost te geven en voor een nog beter resultaat.

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere 30 dagen. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. De huid kan een doffe tint krijgen en er kunnen fijne lijntjes ontstaan. Een microdermabrasiebehandeling zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

Binnen de dermatologie en huidtherapie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van microdermabrasie. Deze techniek zorgt ervoor dat de afbraak van dode huidcellen versnelt en dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Microdermabrasie kan ingezet worden bij de volgende huidaandoeningen:

 • futloze, droge en ruwe huid

 • pigmentvlekken (niet hormonaal)

 • zonbeschadigde huid

 • acne-littekens

 • fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels

 • verstopte, vergrote poriën

 • littekens

 • rokershuid

 

De werking
De huid wordt door middel van (niet-chemische) 100% zuivere microkristallen afgeschaafd. De microkristallen worden met een bepaalde kracht op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen. Het Ultrapeel-apparaat kan worden ingesteld op verschillende standen en aangepast worden aan het huidtype of de huidaandoening. De huid wordt gladder, er ontstaan minder verstoppingen, de huid raakt beter doorbloed en er wordt in beperkte mate collageen, ofwel het steunweefsel van de huid, aangemaakt. De huid wordt daardoor weer in een goede conditie gebracht. De behandeling is niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren.

Webecos

’s WErelds BEste COSmetica!
Dat was de ambitie van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak toen zij in 1962 Webecos introduceerde als eerste echte Nederlandse merk met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten en die daarom toch iets meer dan alleen maar een ‘pampering’ effect konden geven. Sindsdien gebruiken duizenden schoonheidsspecialisten tot volle tevredenheid Webecos cosmetica in hun salon, waaronder dus ook Nicoline!

Webecos is daarmee al ruim 50 jaar een ‘cosmeceutisch’ merk en dankzij die lange ervaring beschikken zij over een uitgebreide kennis ten aanzien van nieuwe werkstoffen en recepturen, waarmee zij altijd voorop lopen met de ontwikkeling van nieuwe producten. En al deze producten zijn bij Beauty by Nicoline te koop.

Coagulatie apparaat

Heeft u last van verwijde bloedvaatjes, steelwratjes of lichte pigmentatie op de huid? Laat deze dan op een doeltreffende en veilige wijze coaguleren.

Het principe maakt gebruik van trillingen met een zeer hoge frequentie die een warmte effect veroorzaken, het lokaal opwarmen van het adertje. Door deze opwarming stollen de eiwitten en verdwijnt het adertje. Het opwarmen gebeurt door middel van een hoogfrequentie energiepuls de bloedvaten worden middels een naald door het warmte –effect verschrompelt.

Bij het coaguleren van verwijde bloedvaatjes, steelwratjes of kleine gerstekorrels zijn gemiddeld 1 tot 2 behandelingen nodig.
Uiteraard krijgt u advies op maat.

De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten en kost € 35,00.

Indicaties:

 • Pigmentvlekken

 • Fibromen( Steelwratjes)

 • Lichte couperose

 • Spiders