Over Nicoline

Betrouwbaar- omdat je er altijd bent, ongeacht jouw persoonlijke situatie en omdat je betrouwbaar bent in het dragen van informatie die met jou gedeeld wordt.

Doorzettend- omdat geen enkele opdracht afgeroffeld wordt of blijft liggen. Uiteindelijk kom jij altijd met een oplossing of antwoord.

Bescheiden-  met al jouw kennis en intelligentie ervaar ik jou als bescheiden, vooral naar anderen die wellicht niet jouw niveau hebben.

Aangenaam- jouw aanwezigheid is positief en een aanvulling in alle opzichten.

Kern woorden: sociaal, zorgzaam, kalm, praktisch, innemend, ijverig, sympathiek.

Naar een schoonheidssalon gaan is voor de meeste vrouwen een must, ook al stellen we een bezoekje vanwege tijd tekort nog wel eens uit. Een gezonde leefstijl en goede verzorging staan immers ook garant voor een stralende huid.

Maar nu Beauty-Line van Nicoline Sligting in Abcoude is geopend, is de gang naar een fijne behandeling weer makkelijk te maken. Niet alleen is het een goede gelegenheid voor een heerlijke, uitgebreide behandeling en een altijd gratis huidadvies, bovendien is er het vertrouwen dat je in goede vakkundige handen bent.

Het volledige pakket van Beauty-Line

Nicoline specialiseert zich al jaren in gezichts- en lichaamsverzorging en breidt ze die kennis door de jaren heen altijd verder uit. Door die achtergrond en ervaring, ziet zij ook direct welke behandeling iemand nodig heeft. Er zijn vele verschillende behandelingen waarover zij de klant graag informeert.

Nicoline zegt daarover:

Schoonheid zit weliswaar van binnen, dat weten we allemaal, maar de buitenkant een handje helpen kan geen kwaad. Een mooi en verzorgd uiterlijk doet heel veel voor het zelfvertrouwen en de uitstraling van een vrouw. Daar lever ik natuurlijk heel graag mijn bijdrage aan.

Microdermabrasie en Mabel Plus

Nicoline is inmiddels gespecialiseerd in Mabel Plus, een spectaculaire huidverbeterings- en verjongingsbehandeling voor zowel gezicht als lichaam, en de microdermabrasie, een ontspannende mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. Daardoor verbetert de doorbloeding van het gezicht, voelt de huid gladder aan en oogt egaler. Zeg nu eerlijk: wie wil dat nu niet?

Kennismaking en vrijblijvend advies

De meerwaarde van een bezoek aan Beauty-Line is toch altijd weer de persoonlijkheid van Nicoline. Ze voelt uitstekend aan waar de behoefte van haar klanten naar uitgaat, of dat nu een uurtje in stilte genieten van een behandeling is of dat het de vraag is naar een uitgebreid persoonlijk advies, het kan allebei. Nicoline houdt van haar werk, omgeeft zich graag met haar klanten en zorgt in de salon voor een vriendschappelijke, warme sfeer.

U bent van harte welkom bij Beauty-Line voor een kopje koffie en een vrijblijvend advies.